Кулінар

Салат з пекінської капусти і курячого філе

Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 2

Капуста пекінська - 250 г
Відварене куряче філе - 200 г
Стебло селери - 100 г
Твердий сир - 40 г
Яйце - 1 штука
Зелена цибуля - за смаком
Кріп - за смаком
Петрушка - за смаком
Йогурт - за смаком
Італійські трави - за смаком
Сіль - за смаком
Чорний перець (мелений) - за смаком

1. Підготувати всі інгредієнти. Стебло селери і зелень помити, обсушити.
2. Яйце зварити вкруту, остудити, очистити.
3. Пекінську капусту, селеру, сир, куряче філе, яйце і зелень нарізати невеликими шматочками.
4. Змішати всі інгредієнти, додати спеції, сіль, заправити салат натуральним йогуртом. Перемішати.
Смачного!